Op het gebied van internetdiensten worden vele termen gebruikt, vele termen waarvan de betekenis soms onduidelijk kan zijn. Hier kunt u van deze vele termen de betekenis terug vinden.

Klik op de eerste letter van een woord om meer informatie over een woord te krijgen.

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  0-9

Logfile
Log files zijn de files waarin alles wat er op uw website gebeurd in wordt 'gelogd'. De statistieken worden bijvoorbeeld uit de logfiles gegenereerd.