Op het gebied van internetdiensten worden vele termen gebruikt, vele termen waarvan de betekenis soms onduidelijk kan zijn. Hier kunt u van deze vele termen de betekenis terug vinden.

Klik op de eerste letter van een woord om meer informatie over een woord te krijgen.

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U V  W  X  Y  Z  0-9

Uploaden
Bestanden van de eigen computer naar een webserver kopiƫren. Uploaden is het tegenovergestelde van downloaden.

URL
Uniform Resource Locator. De naam voor een locatie op internet. www.e-dot.nl is een voorbeeld van een URL.